Našli sme dokonalý jesenný trenčkot v tej najštýlovejšej farbe!

Jeseň nás nabáda nosiť tlmenejšie a sýtejšie farby, ideálne také, ktoré svetový módny experti určili za tie kľúčové. Túto jeseň je takou farbou bezpochyby bordová. Bordová je sýta a luxusná farba, ktorá dodá každej nositeľke dávku ženskosti a silný pocit sebavedomia. O tom, že najlepšou investíciou bude pre vás (nielen) túto sezónu , bordový kožený trenčkot, prezrádzajú nasledujúce riadky.

Gili Biegun v trenčkote Alia, Foxyfursprague.cz

Svetová a luxusná

Bordová farba bola v móde vyhlásená za IT farbu jesennej sezóny. Tým, že je tmavá a sýta, k jeseni sa priam dokonalo hodí. Tento farebný odtieň pristane sebavedomej žene, od dávna totiž symbolizoval práve ženy, ktoré vedeli čo chcú. Farba je spájaná s vínom a drahými kameňmi, teda vecami z kategórie luxusné. A luxusne sa budete cítiť aj keď si túto farbu oblečiete vy. V kombinácii s kvalitným materiálom akým je práve koža, bude váš nový jesenný kúsok neprehliadnuteľný a dokonale štýlový.

Kombinácia a inými farbami

Výhodou bordovej je, že sa dobre kombinuje. Tým že je tmavá vynikne so všetkými svetlými jesennými farbami, teda béžovou, pieskovou, či šedou, avšak rovnako dobre sa nosí s výraznejšími farbami ako koralovou, červenou, smaragdovou. Priam úžasne vyzerá napríklad oblečená so svetlo modrou farbou, či dokonca rúžovou! Bordová je skrátka dokonalá. A tým, že farba je z kategórie nadčasová, ak si v nej necháte ušiť kožený kabát, bude ho po vás dediť ešte aj vaša dcéra.

Foxyfursprague by Sandra Stepanek

Tie najkvalitnejšie veci sú bezpochyby z kvalitných a trvácnych materiálov. To vie aj zakladateľka a majiteľka značky Foxy Furs Prague, Sandra Stepanek. Keďže Sandra má svetové trendy v oku, túto jeseň pridala do svojej ponuky aj bordovú farbu. Jeden z najpredávanejších modelov koženého trenčkotu Alia vám túto jeseň FFP ušijú na mieru aj v sýtej bordovej farbe. Túto dokonale luxusnú kombináciu si do svojho šatníka vybrala aj fotografka, Influencerka a autorka online magazínu Joysmagazine, Gili Biegun. Kabát predviedla na svojich sociálnych sieťach v kombinácii s prekrásnymi koralovými šatami a topánkami. Dokonalý styling doslova pútal pozornosť a nám len potvrdil, že bordová vynikne naozaj krásne aj s výraznými farbami. Čo opäť dokazuje, že kabát v tejto luxusnej farbe vynosíte nielen na jeseň, ale tiež na jar.

A vo Foxy Furs Prague vám ho dokonca ušijú na mieru.

Trench Alia kúpite TU

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.