Kvalitné opaľovanie pre celú rodinu. Tieto produkty by vám v dovolenkovom kufri nemali chýbať

Kozmetika Farmasi patrí medzi naše obľúbené,  a to nielen vďaka spolupráci s úžasnou Luckou Vlkovičovou. Farmasi ponúka prírodnú solárnu kozmetiku, ktorá je ideálna pre celú rodinu. Preto ak hľadáte naozaj kvalitnú kozmetiku na letnú dovolenku, pozorne čítajte ďalej.

 

Lucia radí:

Leto je už za dverami! A teplé dni nás nalákajú na slnko. Hoci sa vystavenie slnečným lúčom odporúča ako zdravé, často sa stáva, že počas letných mesiacov nemáme mieru

 

Nechránený pobyt na slnku môže spôsobiť veľké poškodenie pokožky a zároveň podporiť jej rýchle starnutie. Tak nezabudnite na SPF. Nahliadnite na ponuku prírodnej solárnej kozmetiky od Farmasi za výhodné ceny a vyberte si to najlepšie pre seba a svoju rodinu (krémy a mlieka s SPF 50 sú vhodné aj pre deti)

Z našej širokej ponuky vyberám letný MUST HAVE set, ktorý obsahuje kompletné riešenie pre udržanie zdravej, chránenej a žiarivej pleti a pokožky (nielen) počas dovolenky. S týmito základnými produktmi si môžete užívať slnko bez obáv, pretože pleť a pokožku vyživujú!

Set obsahuje maslo na opaľovanie s mrkvovým, baobabovým a tamanu olejom s SPF 15, gél po opaľovaní s aloou, 100% čajovníkový olej, ktorý pomôže nielen po štípancoch, upokojujúcu textilnú masku s uhorkovým extraktom, super elixír – tekuté zlato (o ňom sme už písali individuálne) a “vajíčko” – multifunkčný balzam s aloou.

 

A to nie je všetko! Ak si tento set (PK13015) zakúpite po aktivovaní 23% zľavy cez link www.lnk.sk/eii4 alebo QR kód do 29.6.2024, za doručenie kuriérom nebudete platiť! Za vymenované produkty zaplatíte len 43,11€, čo je značná úspora. Zároveň sa môžete zapojiť do žrebovania o rodinné fotografovanie, bližšie informácie uvádzam na svojom FB profile TU.

 

 

 

QR kód:

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.