Jedinečný nábytok nielen do záhrady

Téma záhradného nábytku nie je ničím výnimočným. Každý rok v letnom období hľadáme kúsky nábytku, ktoré by spríjemnili náš pobyt na terase, pri bazéne, či na záhrade. Holandská značka Roolf Living, ktorú nájdete v predajni Elmina a na www.elmina.sk, koncept záhradného nábytku posunula na celkom inú úroveň.

Boho štýl a maximálna pohodlnosť

Nábytok z dielne značky Roolf Living vás očarí na prvý pohľad. Hlavne ak hľadáte záhradný nábytok, ktorý je „iný“, pohodlný, štýlový, dizajnový a tiež trvácny. Sedačky sú modelové, teda ich môžete kombinovať navzájom a to nielen formou, ale tiež farebne. Napríklad kolekcia Silky obsahuje nábytok rôznych tvarov, ale tiež farieb, nájdete v nej aj rôzne doplnky. Použitá látka je odolná voči vode, poveternostným podmienkam a UV žiareniu, je teda nemysliteľné že by vám vaša nová dizajnová sedačka vybledla. Výhodou kolekcie tiež je, že obsahuje rôzne doplnky, rovnako aj stolíky, ktoré buď k sedačke prisuniete, alebo stolík jednoducho vytvoríte z puffu ak naňho položíte drevený podnos. Dokonalé!

 

Výhodou dizajnovej kolekcie Silky je aj to, že poťahy môžete jednoducho „vyzliecť“ a vyčistiť.

Dotty

Druhou kolekciou, ktorý Roolf Living ponúka je Dotty. Dotty bola ocenená aj prestížnou Red Dot Award. Dotty je kolekcia dizajnových exteriérových kresiel vyrobená zo 100% tenkej priadze a polypropylénu,  odolnému voči UV žiareniu. Vďaka mäkkej rýchloschnúcej pene zaručujú kreslá nielen dokonalý komfort, ale sú tiež praktické na údržbu. V neposlednom rade sú to zaujímavé farby, ktoré môžete krásne kombinovať navzájom.

Záhradné kolekcie Silky a Dotty môžete vďaka nadčasovému dizajnu pokojne umiestniť aj do interiéru.

Kolekcie Dotty a Silky od Roolf Living nájdete na www.elmina.sk a v predajni Elmina v bratislavskom Light Parku.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.