Lucia radí: Úžasné účinky tohoto univerzálneho elixíru musíte vyskúšať!

Lucia Vlkovičová, riaditeľka Farmasi, si pre vás aj tento krát pripravila skvelý kozmetický tip. Dnes sa  Lucia zamerala na úžasné účinky univerzálneho Absolute Super Elixir.  Tento všestranný produkt je tak účinný, že ho budete chcieť hneď vyskúšať!

Farmasi, Absolute Super Elixir

Ako pridať toto “tekuté zlato” do vašej kozmetickej rutiny?

Tekuté zlato . ako sa Absolute Elixir zložený z viacerých účinných olejov tiež zvykne nazývať, má v kozmetickom priemysle mnoho využití. Aktuálne ho značka Farmasi použila vo svojej novinke, všestrannom suchom oleji Absolute Super Elixir. Olej má naozaj všestranné využitie, dá sa použiť na pleť, vlasy, ale aj suché ruky. Obsahuje zmes prírodných olejov, ktoré majú blahodárne účinky na pleť.

 

Čo teda dokáže?

Obnovuje pleť, pokožku, nechty a vlasy – vyživuje, opravuje, hydratuje. A to DOSLOVA.

Fotorecenzie zákazníkov sú úžasné – viditeľne omladzuje pleť v krátkom čase, dodáva jej zdravú žiaru, posilňuje hydrolipidovú bariéru pleti pre dlhotrvajúcu hydratáciu, hojí ekzémy, vlasom dodáva nádherný lesk a formu, skrášľuje pramene vlasov od korienkov po špičku, vyhladzuje krepovité vlasy, pomáha tiež nechtom a nechtovému okoliu vyzerať bezchybne.

Sama Lucia si elixír nevie vynachváliť a pripája aj tipy, ako ho používať:

Ak spojíte pár kvapiek Absolute Super Elixíru so svojimi obľúbenými produktami dennej či nočnej starostlivosti alebo do mejkapu, získate extra výhody pre pleť a vzhľad (ale aj pre vlasy – ak pridáte tekuté zlato napr. do kondicionéra či masky).

Čo mám na ňom najradšej JA?

Okrem úžasného pocitu po nanesení a príjemnej citrusovej vône aj fakt, že si ho môžeme zmiešať s hydratačným krémom, podkladovou bázou, krycím krémom, mejkapom či opaľovacím krémom – je to skutočne všestranný produkt a pleti dodáva nádherný rozžiarený a omladený vzhľad. Naozaj luxus nad luxusy.

Pripájame aj recenzie užívateliek:

 

„Lucinka moja ten elixír je výborný dole klobúk mam lepsu tvar jak pierko ani tmavé pigmentové škvrny nemám, tebe veľmi pekne ďakujem za radu“

 

 

„Ahoj Luci,áno mala som to tekuté zlato, moja pokožka reagovala naň veľmi dobre,tým ,ze mám suchšiu pokožku hneď sa mi to vstrebalo. Efekt bol jasnejšia pokožkaí“

 

„Lucia Vlkovičová aj ja lepší zatiaľ nepoznám prekonal všetko čo poznám“

 

Elixír je rovnako obľúbený aj v zahraničí, pripájam aj pár fotorecenzií zahraničných klientiek:

Aktuálne si vďaka priloženému QR kódu, alebo linku : www.lnk.sk/eii4

 

Do 23.5. si Absolute Elixír môžete kúpiť v akciovej cene 16,16 €.

 

Máme pre vás aj súťaž!

A nie len jednu, ale rovno 2.

  1. Do konca mesiaca (31.5.)  sa pri kúpe produktov Farmasi cez uvedený QR kód imôžete zaradiť do žrebovania o pobyt v Tatragolf Mountain Resort (viac info nájdete u Lucii v Profile TU: Lucia Vlkovičová FB

 

2.  Ak cez QR kód nakúpite produkty v hodnote 50 €, môžete vyhrať pobyt na takomto        krásnom mieste v Penzóne Meridiana v Bojniciach.

 

DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA – SKLADOVÉ ZÁSOBY SÚ OBMEDZENÉ!

Farmasi Absolute Super Elixir

Prípadné otázky môžete adresovať priamo Lucke TU: https://www.facebook.com/lucia.vlkovicova.9

 

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.