Detské zimné topánky: ako si správne vybrať

Ako mamička (už) chodiaceho dieťaťa sa potýkam s novým problémom s názvom OBUV. Už to nieje len o ponožkách a capačkách, ale naozaj kvalitnej obuvi, ktorá je najmä v prípade malých detí nesmierne dôležitá. A keďže zima je (aspoň kalendárne) za dverami, rozhodla som sa pre Vás pripraviť malý, zimný topánkový špeciál.

Feši s mamou (nielen) do nákupného centra

Ak ste tip rodiča, ktorý trávi veľa času v čistom prostredí (rozumej vnútorné ihriská, či nákupné centrá, doma..) máte luxus výberu topánok z kategórie „pekné“. Tento tip topánok samozrejme môže kúpiť aj mamička aktívnejšieho dieťaťa ako náhradný, respektíve alternatívny pár. V kurze sú lesklé čižmy a detské bikerky. Z farieb dominuje rúžová, čierna a šedá.

Mayoral, www.answear.sk

Zara

Zimné a zateplené

Tento tip topánok by som jednoznačne odporučila každej mamičke. Kvalitné, zimné topánky s vnútorným zateplením sú presne to, čo udrží nohu vášho dieťatka v teple. Ja osobne nedám dopustiť na zapínanie na suchý zips, dokáže ušetriť kopu času:) Aktuálna ponuka zimných, zateplených topánok je farebne veľmi veľkorysá. Modely sú na druhý pohľad podobné, predsa len kvalitná topánka musí spĺňať veľmi prísne podmienky kvality. Krásne modely nájdete v ponuke slovenskej značky Rak, veľmi pekný výber má tiež talianska Primigi.

Primigi, www.answear.sk

Rak, www.prezuvky.sk

Štýlové s kožušinou

Ak ste fashion mamička, ktorá nedá dopustiť na svoje kožušinové „uggy“, mám pre Vás dobrú správu. Rovnaké huňaté krásky môžete teraz zakúpiť aj svojej dcére. Zaujímavé modely nájdete v ponuke značky EMU Australia, ale aj v sortimente u nás veľmi obľúbenej značky Zara.

Emu Australia, www.answear.sk

Zara

Snehule

Snehule do snehu! Ak už teraz viete, že Vás čaká rodinná dovolenka na horách, tak do detskej topánkovej výbavy určite zaraďte snehule. Tento tip topánky má tvarovanú podrážku, zateplené vnútro a vodotesný povrch. V ponuke značiek nájdete farby pre chlapcov aj dievčatá.

Playshoes, www.answear.sk

Crocs, www.answear.sk

Z brúsenej kože

Detské zimné topánky z brúsenej kože majú svoje výhod aj limity. Medzi výhody patrí to, že tie zateplené sú príjemné na nosenie a vyzerajú dobre, nevýhodou je to, že ak vonku veľmi nasneží a vaša ratolesť sa rozhodne brodiť závejmi, sú tieto topánky o chvíľu na nič. Ak je však to čo tvrdia meteorológovia pravdou, tuhej zimy sa tento rok báť aspoň v západnej časti Slovenska nemusíme, preto pokojne zvážte kúpu aj tohto modelu.

Mrugala, www.answear.sk

Mrugala, www.answear.sk

Fotografie: Answear.sk, Zara, prezuvky.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.